Banjalucki info

Višković u Srebrenici; Sastanak sa Grujičićem

Pedsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković razgovarao je danas u Srebrenici sa načelnikom ove opštine Mladenom Grujičićem.

Višković i Grujičić razgovarali su o pripremama za ponovljene izbore u Srebrenici raspisane za nedjelju, 21. februara, kao i oživljavanju banjsko-rekreativnog centra i drugim razvojnim projektima u ovoj opštini. 

Nakon sastanka Višković i Grujičić posjetili su Spomen-sobu stradalim srpskim borcima i civilima, gdje su položili cvijeće i odali počast poginulima povodom obilježavanja Dana boraca Republike Srpske.

Višković će potom posjetiti kompaniju GROSS, odnosno Rudnik olova i cinka Sase koji zapošljava 470 radnika i veoma uspješno posluje.

Predviđeno je da u 12.00 časova Višković sa ministrom energetike i rudarstva Republike Srpske Petrom Đokićem posjeti Rudnik Sase, gdje će razgovarati sa rukovodstvom firme i obići neke pogone ovog privrednog subjekta.

Rudnik Sase od davanja koncesionog prava na eksploataciju rude britanskoj kompaniji Mineko, 2007. godine, u čijem je sastavu GROSS, stalno bilježi pozitivno poslovanje i unapređenje proizvodnje.

Banjalučki Info / RTRS / Foto: twitter

Ostalo iz kategorije

STANIVUKOVIĆ: “Biće ovo najljepši park u Banjaluci i Srpskoj”

Administrator

Dodik: Političko Sarajevo bez osnova izdiglo temu “ikona” na opšti nivo

Redakcija

Selak i Vulina dogovorili buduću saradnju

Administrator