Banjalucki info

U sklopu obilježavanja Dana Grada: Sajam „Plodovi i darovi grada Banja Luke 2022“ na platou ispred Krajiške kuće

U sklopu proslave i obilježavanja Dana Grada Banja Luke, ali i drugog rođendana „Krajiške kuće“ u Banjoj Luci u srijedu, 20. aprila na platou ispred „Krajiške kuće“, biće održana izložba poljoprivrednih proizvoda i prerađevina, domaće hrane, delicija i prirodne kozmetike

Ova izložba nosiće naziv „Plodovi i darovi grada Banja Luke 2022“.

-Svečanost će započeti u 11.00 časova, svečanim prijemom za poljoprivredne proizvođače sa područja krajiške regije, čime će se obilježiti i dvije godine uspješne saradnje domaćih poljoprivrednih proizvođača i prerađivača i „Krajiške kuće“, odnosno Centra za razvoj poljoprivrede i sela Banja Luka – navedeno je u saopštenju.

Dodaju kako će anifestacija biti svečano otvorena u 12.00 časova, kada će se prisutnima obratiti direktor Centra za razvoj poljoprivrede i sela Banja Luka i predstavnik Gradske uprave Grada Banja Luke, nakon čega će na platou ispred „Krajiške kuće“ biti upriličen kulturno-umjetnički program, sa učešćem CKUDM „Veselin Masleša“ Banja Luka.

-Pozivamo Vas da posjetite ovu manifestaciju i budete nam dragi gosti i, na taj način, pružite podršku domaćim poljoprivrednim proizvođačima – navedeno je u saopštenju Centra za razvoj poljoprivrede i sela.

Tog dana, u terminu od 11.00 do 17.00 časova, svi zainteresovani mogu da posjete ovu izložbu.

Ostalo iz kategorije

Cvijanović danas sa Placerom

Redakcija

Dodik čestitao 54. rođendan Radiju Republike Srpske

Redakcija

Danas slavimo najveći hrišćanski praznik!

Administrator