Banjalucki info

U Ankari sastanak dobrodošlice za Dodika

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik doputovao je u Ankaru gdje je na tamošnjem aerodromu priređen svečani doček uz najveće državničke počasti.

Članovi turske delegacije, u kojoj su bili guverner i gradonačelnik Ankare, komandant počasne jedinice i generalni direktor za protokol u Ministarstvu inostranih poslova ambasador Ahmet Bašar Šen, u zgradi aerodroma upriličili su sastanak dobrodošlice za srpskog člana i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH.

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik i članovi Predsjedništva Šefik Džaferović i Željko Komšić razgovaraće danas u Ankari sa turskim predsjednikom Redžepom Tajipom Erdoganom o svim aspektima bilateralnih odnosa i budućim koracima za unapređenje saradnje, posebno u zajedničkim infrastrukturnim projektima.

Tokom posjete, koja je organizovana na Erdoganov poziv, biće riječi i o aktuelnim regionalnim i međunarodnim pitanjima, navedeno je na sajtu Predsjedništva Turske.

U agendi posjete je predviđeno i potpisivanje različitih sporazuma koji će dodatno ojačati ugovornu osnovu bilateralnih odnosa.

Banjalučki Info / SRNA / Foto: SRNA

Ostalo iz kategorije

Plan vakcinacije za period od 14. do 18. marta u prostorijama HES-a

Administrator

Gradonačelnik: Grad će preuzeti na sebe teret poskupljenja prevoza, umjesto građana

Administrator

SELAK: Lijep osjećaj kada u svom naselju pobijediš sa 7:0

Administrator