Banjalucki info

SPS: Puzigaća povjerenik za Drvar, pristupio odbornik Nemanja Dragaš

Predsjednik SPS Goran Selak u Banjaluci se sastao sa delegatom u Domu naroda Parlamenta FBiH Dragom Puzigaćom i Nemanjom Dragašem odbornikom Socijalističke partije (SP) u SO Drvar koji je danas pristupio Socijalističkoj partiji Srpske. Na današnjem sastanku Drago Puzigaća je imenovan za povjerenika SPS u Drvaru, a sa predsjednikom Selakom i odbornikom Dragašem razgovarao je o jačanju SPS Drvaru i predstojećim aktivnostima.

SPS je partija koja ima vrijedne ljude i programske politike koje su jasne, konkretne i fokusirane na probleme sa kojima se bori narod. Zajedničkim snagama, zalagaćemo se za realizacije tih politika i poboljšanje uslova života za sve građane – poručio je Puzigaća.
Odbornik u SO Drvar Nemanja Dragaš istakao je da su ljudi iz SPS za nešto više od dvije godine postigli sjajne rezultate i izgradili infrastrukturu, te da mu je drago što će biti dio tima za budućnost Srpske.

SPS je za vrlo kratko vrijeme postala partija koja je prepoznata i na političkoj sceni i među građanima i drago mi je što imam priliku da učestvujem u jačanju i širenju jedne zdrave priče koja definitivno ima budućnost – istakao je Dragaš.
Lider SPS Goran Selak poželio je dobrodošlicu Dragašu te naglasio da od osnivanja do danas, SPS nastavlja da bilježi stalan rast i da okuplja ljude.

Svako ko se zalaže za podršku Srbima ma gdje oni živjeli, naš je saborac i prijatelj. Politika sabornosti, pomirenja naroda i zajedničkog djelovanja je politika budućnosti a SPS je svakako partija budućnosti. Zato nastavljamo da jačamo i zato imamo sve veću podršku građana – poručio je Selak.

Ostalo iz kategorije

Selak: Da li se Vlada RS “rekonstruiše” samo zbog smjene Lukača?

Administrator

Značajna ulaganja u Bronzani Majdan: Vodovodna mreža, modernizacija puteva

Administrator

SPS traži hitne sjednice NSRS i Vlade RS

Administrator