Banjalucki info

SPS: Podrška nastavku jačanja Srbije

Delegacija Socijalističke partije Srpske – SPS prisustvovala je danas velikom predizbornom skupu Pokreta Socijalista – Aleksandar Vulin u Beogradu. Delegaciju je predvodio potpredsjednik SPS Maksim Skoko, a pored njega predizbornom skupu u sportskom centru Voždovac prisustvovali su članovi Predsjedništva SPS, predsjednik SPS Banja Luka Saša Kondić, predsjednica SPS Gradiška Snježana Gvozden, predsjednik SPS Prijedor Duško Miletić i predsjednik SPS Pale Miloš Vukašinović.

Pokret Socijalista i SPS su bratske partje koje se bore za iste ciljeve i imaju jednak odnos prema interesima srpskog naroda. Ovdje smo da podržimo našeg Aleksandra Vulina, listu “Zajedno možemo sve” i predsjedničkog kandidata Aleksandra Vučića. To su ljudi koji su radom i rezultatima pokazali da im je interes srpskog naroda iznad svega i oni zastupaju politike koje su bliske svima koji žele dobro Srbiji, Srpskoj i svim Srbima, ma gdje oni živjeli – poručio je potpredsjednik SPS Maksim Skoko.


Na konvenciji u Beogradu je bio prisutan i Nikola Selaković u funkciji izaslanika predsjednika Srpske napredne stranke /SNS/ Aleksandra Vučića i šef Predstavništva Republike Srpske u Srbiji Mlađen Cicović.
Rranije su Pokret Socijalista i Socijalistička partija Srpske potpisali sporazum o saradnji, gdje su istaknuti zajendički ciljevi koji se tiču zaštite interesa srpskog naroda i jačanju veza Srpske i Srbije.
Predsjednik SPS Goran Selak poželio je uspjeh na predstojećim izbotima kandidatima liste “Zajedno možemo sve” i predsjedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću, te uputio podršku nastavku razvojnih politika i jačanju Srbije.

Razvijena i jaka matica Srbija je garant razvoja i stabilnosti kako Republike Srpske, tako i svih Srba u regionu. Podrška našoj braći iz Pokreta Socijalista, listi “Zajedno možemo sve” i predsjedniku Aleksandru Vučiću za nas u Republici Srpskoj predstavlja podršku nastavku jačanja Srbije – poručio je Selak.

Ostalo iz kategorije

Sufinansiranje specijalizacija za šest ljekara Bolnice “Srbija”

Redakcija

Predsjednik Kine čestitao Dodiku rođendan

Redakcija

Slavnić: I uz mjere možemo biti aktivni; Panika nije dobar saveznik

Redakcija