Banjalucki info

Slobodan Protić pristupio SPS

Slobodan Protić, prvi čovjek Socijslitičke partije u Laktašima, pristupio je Socijalističčkoj partiji Srpske. Protić je odbornik u Skupštini opštine Laktaši, predsjednik Opštinskog odbora SP Laktaši, šef poslaničkog kluba SP u prošlom sazivu NSRS i dugogodišnji predsjednik Izvršnog odbora Glavnog odbora Socijalističke partije, a u pet izbornih ciklusa biran je za odbornika u SO Laktaši. On se u Banjaluci sastao sa liderom SPS Goranom Selakom sa kojim je razgovarao o nastavku političkog angažmana u Socijalističkoj partiji Srpske.

SPS je partija koja njeguje vrijednosti i u fokusu ima politike koje je nekada imala Socijalistička partija. Realni problemi građana, odgovorna nacionalna politika i jačanje veza za maticom Srbijom su politike koje imaju podršku naroda i sa kojima može da se idetifikuje svako ko iskreno želi napredak i pozitivne promjene u društvu. Zajedno ćemo da se izborimo za moralnu, demokratsku i kadrovsku obnovu socijalističke ideje u Republici Srpskoj – poručio je Protić.
Predsjednik SPS Goran Selak poželio je dobrodošlicu Protiću i poručio da SPS nastavlja da jača i da okuplja sve one koji svijim radom, iskustvom i energijom mogu da doprinseu realizaciji programskih poltika SPS i daljem rastu partije.

SPS je partija koja je otvorena za sve vrijedne i iskrene ljude koji žele da budu dio našeg tima i da zajedno mijenjamo stvari na bolje. Naše poltiike su politike naroda, rješenja koja mi predlažemo su u interesu građana i očekujemo dalji rast podrške i nastavak jačanja SPS – istakao je Selak.

Ostalo iz kategorije

Kovačević: Nametanje zakona i bonska ovlašćenja – neprihvatljivo u Srpskoj

Redakcija

SPS: Narod i privreda nemaju vremena da čekaju ukidanje akciza

Administrator

Dodik: Podrška mladim ljudima u daljem radu i jačanju SDSS

Redakcija