Banjalucki info

Servisne informacije za 09. februar 2021. godine

Uprkos problemima sa pandemijom korona virusa, zahvaljujući vašem razumijevanju i povjerenju, Eko toplane Banjaluka uspješno su završile prethodnu poslovnu godinu.

U trećoj poslovnoj godini, kao i u prve dvije godine poslovanja, Eko toplane su nastavile pozitivan trend, ostvarile pozitivan finansijski rezultat i obezbijedile stabilnost i likvidnost poslovanja.

Sve pripreme za ovu sezonu grijanja završene su na vrijeme, a energent je obezbjeđen za kompletnu sezonu vlastitim sredstvima.

Procenat naplate, ali i prosječna ocjena zadovoljstva korisnika rastu iz godine u godinu, što su pokazatelji rasta povjerenja i nešto što nas posebno raduje, ali i obavezuje, da iz godine u godinu budemo još bolji.

Prema anketi o zadovoljstvu korisnika koju provodimo svake godine, u 2020. godini srednja ocjena na skali do 1 do 5 bila je 4,11, što je za 1,48% više u odnosu na prethodnu godinu.

U prilog činjenici o rastu zadovoljstva korisnika govori i podatak da je do sada broj reklamacija u odnosu na isti period prošle sezone grijanja manji za 23 odsto.

Banjalučki Info / ekotoplanebanjaluka.com

Ostalo iz kategorije

Izvođenje radova na cjevovodu 08.03.2021.

Redakcija

Servisne informacije za 30. januar 2021. godine

Redakcija

Izvođenje radova na cjevovodu 12.03.2021.

Redakcija