Banjalucki info

Selak i Vulina dogovorili buduću saradnju

Aleksandar Vulin i Goran Selak istakli su da je potrebna što bliža saradnja Srpske i Srbije na svim poljima, a pogotovo među političkim subjektima koji imaju kapacitet da pokrenu zajedničke inicijative i projekte. 

U Beogradu je održan sastanak delegacija Pokreta Socijalista i Socijalističke partije Srpske, gdje je dogovorena buduća saradnja ova dva politička subjekta.

Lideri PS i SPS, Aleksandar Vulin i Goran Selak istakli su da je potrebna što bliža saradnja Srpske i Srbije na svim poljima, a pogotovo među političkim subjektima koji imaju kapacitet da pokrenu zajedničke inicijative i projekte. 

– Čvršča saradnja Srpske i Srbije jedan je od principa SPS, a međusobna podrška Pokreta Socijalista i SPS predstavljaju politiku sabornosti, sloge i zajedničkog rada za dobrobit građana Srpske i Srbije – poručio je predsjednik SPS Goran Selak. 

Selak i Vulin su se sa delegacijama sastali u prostorijama Pokreta Socijalista u Beogradu, a pored buduće saradnje, razgovaralo se i o aktuelnoj političkoj situaciji, gdje su oba predsjednika partija izrazila podršku Aleksandru Vučiću da se kandiduje za predsjednika Srbije.

Bilo je riječi i o zajendičkim inicijativama, a predsjednik Pokreta Socijalista i ministar unutrašnjih poslova u Vladi Srbije Aleksandar Vulin poručio je da su mir i ekonomsko jačanje prioriteti za građane Srpske i Srbije. 

– Uvijek ćemo se zalagati za što bližu saradnju Srbije i Republike Srpske i uvijek ćemo biti podrška našem narodu. SPS je partija iz Republike Srpske sa kojom dijelimo ciljeve kao što su ekonomski razvoj i jačanje i demografska obnova, kao i zalaganje za mir i prospreritet Srpske i Srbije – poručio je Vulin.

Ostalo iz kategorije

Dodik čestitao 54. rođendan Radiju Republike Srpske

Redakcija

Dodik: Garancije da će u Srpsku stići 100.000 ruskih vakcina

Redakcija

Slavnić: I uz mjere možemo biti aktivni; Panika nije dobar saveznik

Redakcija