Banjalucki info

Predsjednik Skupštine: Sjednica završena u rekordnom roku

Predsjednik Skupštine Grada Mladen Ilić rekao je kako su odbornici danas dali zeleno svjetlo za mnoštvo regulacioniuh planova, te davanje zakupa mnogim poslovnim prostorima pod posebnim uslovima.

-Sjednicu smo završili u rekodnom roku. Tačka 65. koju smo usvojili tiče se nagrada i priznanja za Dan grada, odnosno manifesnjtacije koje ćemo imati u aprilu mjesecu. Mislim da možemo biti zadovoljni  – rekao je on.

Prema njegovim riječima, tačku koja se tiče dodjele subvencija poslovnim subjektima vratili su na doradu.

-Bilo je nekih nejasnoća, poput onih šta su to najstariji zanati. Ti nedostaci mogu biti otkloljeni u najbržem mogućem roku. Svakako da očekujemo da će se ta tačka naći na narednoj sjednici– zaključio je Ilić.

Podsjetimo, predloženi dnevni red bio je sačinjen od 67. tačaka, ali su na samom početku povučene dvije tačke i to Prijedlog odluke o izmjeni dijela Regulacionog plana za prostor Regionalnog centra u Banjoj Luci kao i Prijedlog odluke o izmjeni Odluke o reviziji Izmjene regulacionog plana dijela kompleksa između ulica Partizanskih avijatičara, Pilanske ulice, željezičke pruge „Sunja – Doboj“ i kompleksa JNA.

/Grad Banja Luka/ Foto: A. Čavić

Ostalo iz kategorije

Narodno pozorište Republike Srpske pripremilo bogat program u februaru

Administrator

Milunović bahato: Nema razloga za donošenje novog zakona o borcima

Administrator

U Ankari sastanak dobrodošlice za Dodika

Redakcija