Banjalucki info

Predsjednica Srpske u Novom Sadu

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović danas će u Novom Sadu razgovarati sa predsjednikom Pokrajinske vlade Igorom Mirovićem, prisustvovati konferenciji o investicionim potencijalima Srpske, te zatvaranju manifestacije Dani Srpske u Srbiji. Željka Cvijanović

Predsjednica će prvo razgovarati sa Mirovićem u zgradi Pokrajinske Vlade, a nakon toga prisustvovaće konferenciji “Investicioni potencijali Republike Srpske” u vojvođanskoj Privrednoj komori, najavljeno je iz Kabineta predsjednice Srpske.

Predsjednica Srpske večeras će prisustvovati svečanom zatvaranju manifestacije Dani Srpske u Srbiji u Srpskom narodnom pozorištu Novi Sad.

Na svečanosti će govoriti i šef Predstavništva Republike Srpske u Srbiji Mlađen Cicović kao domaćin manifestacije i predsjednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, a biće završena koncertom etno grupe Trag iz Banjaluke, saopšteno je iz Predstavništva Republike Srpske u Srbiji.

Dani Srpske u Srbiji otvoreni su 22. septembra u Beogradu, a tokom ovogodišnje manifestacije, koju organizuje Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji, potencijali Srpske predstavljeni su u 11 gradova.

Ostalo iz kategorije

UKC: Poboljšanje zdravstvenog stanja Milorada Dodika

Administrator

Centralna akcija uređenja i čišćenja u naseljima Borik 1 i Borik 2 u subotu, 26. marta

Administrator

Narodno pozorište Republike Srpske pripremilo bogat program u februaru

Administrator