Banjalucki info

Poziv izlagačima da se prijave: Festival cvijeća od 15. do 17. aprila

Na radost svih sugrađana, Banja Luka se, u okviru programa „Banjalučko proljeće“, priprema za još jedan Festival cvijeća, koji će u našem gradu biti održan od 15. do 17. aprila.

Pozivamo sve zainteresovane izlagače da i ove godine učestvuju i tokom dvodnevnog festivala Park „Petar Kočić“ pretvore u cvjetnu oazu, punu prekrasnog cvijeća, ukrasnih sadnica i cvjetnih aranžmana, koristeći istovremeno priliku da bez naknade u centru grada dobiju štandove za izložbu, prodaju cvijeća i promociju svog brenda.

Takođe, prvi put ove godine, u okviru ove manifestacije, svi zainteresovani privredni subjekti, javne institucije, preduzeća, udruženja, imaju mogućnost da uz pomoć gradskih stučnjaka iz oblasti pejzažne arhitekture i hortikulture učestvuju u akciji uređenja javnog prostora i na taj način daju svoj doprinos da naš grad izgleda ljepše.

Svi zainteresovani za učešće na festivalu, kao i za učešće u uređenju javnog prostora prijavu mogu dostaviti Odjeljenju za komunalne poslove Gradske uprave, kontakt osoba Sanja Mataruga (051 244 444, lokal 774). Prijave se mogu dostaviti lično u Gradskoj upravi – kancelarija 405, ili putem elektronske pošte komunalno@banjaluka.rs.ba i sanja.mataruga@banjaluka.rs.ba.

Prijavni obrazac preuzmite OVDJE.

Ostalo iz kategorije

Najveća akcija čišćenja: Dan u znaku lijepog vremena, osmjeha, cvijeća i najmlađih sugrađana

Administrator

Građani Srpske dočekali Novu godinu mirno i u krugu porodice

Administrator

Brnabić stigla na proslavu Dana Republike Srpske

Administrator