Banjalucki info

Od 1. juna pozivi za finansiranje sportskih organizacija

Odjeljenje za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport obavještava sportske organizacije da će od 1. juna do 1. jula biti otvorena tri javna poziva iz oblasti sporta radi sufinansiranja programskih aktivnosti i projekata sportskih organizacija, kao i organizacije sportskih takmičenja ili manifestacija od posebnog značaja za grad Banju Luku za 2022. godinu.

Riječ je o sljedećim pozivima:

  • Javni poziv za klasifikaciju sportskih organizacija i učešće u Osnovnom programu sufinansiranja programskih aktivnosti sportskih organizacija u okviru Programa razvoja sporta grada Banja Luka sa prioritetnim oblastima finansiranja za 2022. godinu;
  • Javni poziv za učešće u Posebnom programu sufinansiranja programa/projekata sportskih organizacija u okviru Programa razvoja sporta grada Banja Luka sa prioritetnim oblastima finansiranja za 2022. godinu;
  • Javni poziv za sufinansiranje organizacije sportskih takmičenja ili manifestacija od posebnog značaja i značaja za grad Banjaluku u okviru Programa razvoja sporta grada Banja Luka sa prioritetnim oblastima finansiranja za 2022. godinu.

Iz resornog odjeljenja pozivaju sve sportske organizacije da se prijave na ove pozive, pošto se, u suprotnom, neće moći finansirati iz gradskog budžeta u 2022. godini.

Pozivi i obrasci biće objavljeni na internet stranici https://www.banjaluka.rs.ba

Ostalo iz kategorije

Srebrenica: Do 11.00 časova glasalo 16,8 odsto

Redakcija

Preminuo bivši ministar i poznati doktor

Administrator

Gradonačelnik čestitao Međunarodni dan žena: Bolji položaj žena znači bolje društvo

Administrator