Banjalucki info

Obavještenje o izlaganju dijela RP na javni uvid

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da će Nacrt izmjene dijela Regulacionog plana za prostor između Široke rijeke i motela „Internacional“ u Banjoj Luci biti izložen na javni uvid.

Nacrtom  Plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi na području između Široke rijeke i motela „Internacional“, a odnosi se na  k.č. br. 121/1, 121/2, 121/3 i 121/4, k.o. Budžak (n.p.), u ukupnoj površini od 2,84 hektara i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća „Urbis centar“, d.o.o, Banjaluka,  Bulevar vojvode Stepe Stepanovića br.101a, prostorijama Gradske uprave Grada Banje Luke, prostorijama Mjesne zajednice Lazarevo 2, svakim danom osim subote, nedjelje i državnih praznika u vremenu od 08.00 do 16.00 časova u periodu od 16. marta 2022. godine do 16. aprila 2022. godine.

Nacrt Plana biće objavljen i na internet stranici Grada : www.banjaluka.rs.ba.

Za vrijeme trajanja javnog uvida, sve do 16. aprila 2022. godine svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na Nacrt, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će Nacrt biti izložen ili dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi Grada Banje Luke – Odjeljenju za prostorno uređenje.

Ostalo iz kategorije

Predsjednica Srpske u Novom Sadu

Administrator

Slobodan Protić pristupio SPS

Administrator

CVIJANOVIĆEVA U PRIJEDORU

Administrator