Banjalucki info

Laktaši: Ujedinjili se socijalisti

U Laktašima je održana sjednica Opštinskog odbora SPS Laktaši na kojoj je SPS-u pristupio Opštinski odbor Socijalističke partje Laktaši (SP), na čelu sa predsjednikom Slobodanom Protićem. Odluku o napuštanju SP jednoglasno je usvojio OO SP Laktaši, a pored 27 članova Opštinskog odbora, SP je napustilo i 457 članova koji su pristupili SPS.
Sastanak i ujedinjenje dva odbora pozdravio je lider SPS Goran Selak koji je čestitao prisutnima na ujedinjenju i poručio da samo politika okupljanja i sabornosti može da donese pozitivne promjene u društvu.

SPS u Laktašima ima novi snagu i čast mi je da mogu da pozdravim sve socijaliste Laktaša i da im poželim uspjeh. Očekuje nas i mnogo rada ali i uspjeha i rezultata, koji sa ovakvom ekipom neće izostati. SPS jača u svim lokalnim zajednicama u Srpskoj i nasavićemo da jačamo. Okupljamo vrijedne i dobre ljude, a posebna nam je čast što u našem timu imamo Slobodana Protića, čovjeka koji ima i iskustvo i energiju, iskrenog socijalistu i iskusnog političara čiji dolazak predstavlja nastavak jačanja SPS – poručio je Selak.
Ujedinjenje Socijalista pozdravio je Slobodan Protić, predsjednik OO SP Laktaši, dugogodišnji visoki funkcioner SP i odbornik u aktuelnom sazivu SO Laktaši.

Ovdje se nije desilo nikakvo preuzimanje ili prelaženje, nego ujedinjenje svih socijalista u Laktašima. I vjerujem da je ovo početak ujedinjenja i okupljanja svih socijalista Republike Srpske oko istinske socijalističke ideje. Opštinski odbor SP Laktaši jednoglasno je donio ovu odluku i od danas više konačno nema “mi” i “oni”, nego samo mi. Zajedničkim snagama, mudro i snažno, borimo se za ciljeve oko kojih se okupljaju socijalisti a to su interesi naroda i narodne politike, a ne funkcije, fotelje i limuzine – poručio je Protić

Ostalo iz kategorije

Savčić: Koliko Srba je trebalo biti pobijeno da bi neko odgovarao

Redakcija

Sanacija saobraćajnica širom grada

Administrator

Budite deo najvećeg MOTOSKUPA u Republici Srpskoj!

Administrator