Banjalucki info

Katolički srednjoškolski centar obilježio Međunarodni dan darovitih

Predstavnici Grada Banje Luke prisustvali su obilježavanju 21. marta, Međunarodnog dana darovitih, koji je održan juče u Katoličkom školskom centru Opća gimnazija.

Sve ovo realizovano je u okviru manifestacije „Mjesec darovitosti“ u sklopu koje se od početka mjeseca realizuju mnogobrojne aktivnosti.

-Organizovani su Vebinar 1PP i Vebinar 2PP, likovna radionica, muzička klinika, edukativna debata, animirani filmovi. Ovo su samo neke od aktivnosti koje su realizovane u proteklih nekoliko dana, a Grad je podržao sve te aktivnosti – rekla je ovo ovlašteni potpisnik Odjeljenja za društvene djelatnosti Danijela Kajkut.

Naime, u školskoj 2021/2022. godini osmišljen je upravo program „Mjesec darovitosti“, koji obuhvata niz različitih aktivnosti koje su planirane i realizovane u martu.

Kako navode iz Katoličkog srednjoškolskog centra, osnovni cilj je bio potaknuti sve na promišljanje, dodajući kako za kreativan rad i motivaciju učenika važnu ulogu ima okruženje u kojem borave.

Upravo ideja koje se izrodila u okviru ovog programa jeste i „Učenički kutak“ koji uz podršku dobronamjernih ljudi lagano prerasta u stvarnost.

Ostalo iz kategorije

Dodik čestitao 54. rođendan Radiju Republike Srpske

Redakcija

Srpska crkva da živi punim plućima, a svi pravoslavni slobodu u Hristu

Redakcija

MZ Dragočaj: Nova ambulanta, dječije igralište, put i vodovod

Administrator