Banjalucki info

Gradonačelnik čestitao Dan boraca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske

Gradonačelnik Banje Luke, Draško Stanivuković, uputio je čestitku Boračkoj organizaciji Republike Srpske, povodom 14. februara – Dana boraca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske i Dana Boračke organizacije Republike Srpske.

-U ime Grada Banje Luke i u svoje ime, svim borcima Republike Srpske upućujem najiskrenije čestitke povodom Dana boraca Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske i Dana Boračke organizacije Republike Srpske. Želim vam da ove, kao i svake naredne godine, sa ponosom slavite ovaj dan u zdravlju, sreći i blagostanju i da svi zajedno sačuvamo uspomenu na poginule borce koji su svoje živote dali za našu zemlju – navedeno je, između ostalog, u čestitki.

Kako se ističe –  kao cjelokupno društvo imamo obavezu da se sa ponosom sjećamo nemjerljivog doprinosa koji su tokom posljednjeg rata dali borci Odbrambeno-otadžbinskog rata i takođe, naša zajednička obaveza jeste da se status boraca i porodica poginulih boraca stalno unapređuje.

– Izgradnja Gradskog centralnog spomen-obilježja poginulim i nestalim borcima Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske od 1991. do 1996. godine, pruža jedinstvenu priliku Gradu Banjoj Luci, kao i svim našim građanima, da odaju počast vojnicima koji su svoje živote ugradili u temelje Republike Srpske, jer generacije koje dolaze moraju znati da cijene žrtvu koju su oni podnijeli, kako bismo mi danas živjeli slobodno. – navedeno je, između ostalog, u čestitki.

Ostalo iz kategorije

Mir Božiji, Hristos se rodi!

Administrator

Selak: Novi zakon za borce i status stvaraoca Srpske

Administrator

Čestitka predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Administrator