Banjalucki info

Gradonačelnik Beograda čestitao Stanivukoviću imenovanje

Gradonačelnik Beograda, Zoran Radojičić, čestitao je novom gradonačelniku Banjaluke, Drašku Stanivukoviću imenovanje, uz poziv da uskoro bude gost Grada Beograda.
Gradonačelnik Beograda

“Srdačno čestitam na imenovanju za gradonačelnika Banjaluke. Želim Vam od srca, da se Vaša vizija i energija pretvore u strateške i mudre poteze na dobrobit stanovnika Vašeg prelijepog grada. Da nastavite da ‘ljepoticu na Vrbasu’ činite još zdravijim, prijatnijim i razvijenijim mjestom za dostojanstven i prosperitetan život njenih građanki i građana. Računajte na našu pomoć u tom, najvažnijem zadatku koji Vaš čeka na Vašoj novoj funkciji”, navodi se o čestitki.

Gradonačelnik Beograda je naveo da Beograd i BanjaLuku spajaju nebrojene bratske veze, ne samo nacionalne, istorijske i duhovne, već i one porodične, prijateljske i naposlijetku – poslovne.

“Vjerujem da ćemo tradiciju dobrih odnosa naša dva grada nastaviti i biti dostojni naših prethodnika, koji su u ovoj oblasti dosta uradili. Nakon sjajne saradnje sa prethodnim gradonačelnikom, gospodinom Igorom Radojičićem, radujem se da nastavimo započeto, ali sam uvjeran da ima još mnogo prostora za povezivanje i saradnju na konkretnim projektima”, poručio je gradonačelnik Beograda.

On je Stanivukovića pozvao u posjeti Beogradu, te poručio da prihvata i poziv da dođe u Banjaluku.

“Sa zadovoljstvom Vas pozivam da budete gost Grada Beograda kako bismo diskutovali o detaljima dalje saradnje, a sa podjednakim zadovoljstvom prihvatam i vaš poziv da posjetim Banjaluku”, zaključio je on u čestitki.

Ostalo iz kategorije

Gradska uprava u bojama srpske trobojke, podrška i Đokoviću

Administrator

Milunović bahato: Nema razloga za donošenje novog zakona o borcima

Administrator

Srpska pravoslavna crkva i vjernici proslavljaju Badnji dan

Redakcija