Banjalucki info

Dodik čestitao 54. rođendan Radiju Republike Srpske

Predsjedavajući i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, povodom 54. rođendana Radija Republike Srpske, koji baštini tradiciju nekadašnjeg Radija Banjaluka, uputio je čestitku rukovodstvu, uredništvu i svim zaposlenim u ovoj medijskoj kući koja je od velikog značaja i za Republiku Srpsku i za njen narod.

– Prešli ste dug i uspješan put od stvaranja Radija Banjaluke pa do današnjeg Radija Republike Srpske, učestvujući tako u mnogim političkim, ekonomskim, društevnim, kulturnim i sportskim dešavanjima u našem društvu i dijelići sudbinu svog naroda – istakao je Dodik.

On je svim zaposlenim u Radiju Republike Srpske poželio uspješan rad, da budu aktuelni, slušani i profesionalni, te da nastave objektivno da informišu javnost i svoje slušaoce o što više lijepih događaja.

Radio Banjaluka zvanično je počeo emitovanje programa 2. februara 1967. godine. Odlukom Narodne skupštine Republike Srpske, krajem 1993. godine, Radio Banjaluka integrisan je sa Srpskim radijom Pale u Srpsku radio-televiziju, današnji Јavni medijski servis Radio-televiziju Republike Srpske.

Banjalučki Info / RTRS / Foto: M.Kadrić / Avaz

Ostalo iz kategorije

VUČIĆ U POSETI BANJALUCI

Administrator

Republički štab produžio mjere: Dosadašnje zabrane ostaju i tokom praznika

Administrator

Obilježene „Kozarske poklade“: Čuvar tradicije i običaja

Administrator