Banjalucki info

Dežurni timovi porodične medicine sutra rade u dvije smjene

Dežurni timovi Službe porodične medicine Doma zdravlja Banjaluka radiće sutra na pravoslavnu Novu godinu u dvije smjene, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

Dežurni timovi na Poliklinici i u Platonovoj ulici radiće u dvije smjene od 7.00 do 20.00 časova, a dežurni timovi ambulante za akutne respiratorne infekcije za odrasle i za učenike srednjih škola od 7.00 do 20.00 časova.

Kovid ambulante u naselju Dolac biće u pripravnosti, a pacijenti se, ukoliko postoji potreba, mogu javiti na broj telefona 065/215-318.

Specijalističke pedijatrijske ambulante biće otvorene od 7.00 do 20.00 časova u ambulantama na Poliklinici, dok se u večernjim časovima djeca zbrinjavaju u ambulantama Službe hitne medicinske pomoći.

Ambulante za respiratorne infekcije za predškolsku djecu i učenike osnovnih škola na lokalitetu Poliklinika radiće od 7.00 do 20.00 časova.

– Odjeljenje za hematološku i biohemijsku dijagnostiku rade 24 časa na Poliklinici i u Službi hitne medicinske pomoći, kao i Služba hitne medicinske pomoći – naveli su iz banjalučkog Doma zdravlja.

Dežurni stomatolog radiće u stomatološkoj ambulanti u Službi hitne medicinske pomoći 24 časa, a u pripravnosti će biti stomatološka kovid ambulanta u Osnovnoj školi “Vuk Stefanović Karadžić”.

Ukoliko postoji potreba pacijenti se u stomatološku kovid ambulantu mogu javiti na broj telefona 051/230-620. Radno vrijeme ambulante je od 7.00 do 19.00 časova.

Banjalučki Info / RTRS / Foto: RTRS

Ostalo iz kategorije

U Banjaluci rođeno 16 beba

Redakcija

SRBSКI NARODNI POКRET – IZBOR JE NAŠ

Administrator

Sutra izbori za savjete mjesnih zajednica: Glasanje od 9.00 do 17.00 časova

Administrator