Banjalucki info

Cvijanović: Radio Republike Srpske uspio da zadrži prepoznatljiv identitet

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je direktoru Radija Republike Srpske Draganu Pajiću, uredništvu, novinarima i svim zaposlenima 54. godinu postojanja i rada.

– Objektivnim i raznovrsnim informativnim i edukativnim programom, te profesionalnim i stručnim odnosom prema novinarskoj profesiji, Radio Republike Srpske uspio je da zadrži svoj prepoznatljiv identitet – navela je Cvijanović u čestitki.

Predsjednica Srpske naglasila je da su pravovremene i provjerene informacije o političkim, društvenim, kulturnim i sportskim događajima radijskog javnog servisa, od nemjerljivog značaja za društvo u cjelini.

– Uloga novinara i drugih medijskih radnika naročito je korisna u vrijeme trenutne krize prouzrokovane pandemijom virusa korona, jer je pristup brzim, ključnim i pouzdanim informacijama, važniji nego inače – istakla je Cvijanović.

Ona je poželjela kolektivu Radija Republike Srpske da ostanu istrajni u obavljanju cijenjenog, ali i izazovnog posla, te da nastave sa uspješnim radom uz nove generacije slušalaca.

Banjalučki Info / RTRS / Foto: SRNA

Ostalo iz kategorije

Gradonačelnik: Mnoštvo projekata je urađeno, a građevinska sezona tek počinje

Administrator

Obezbijeđeno 350.000 KM pomoći Kostajnici iz drugih opština

Redakcija

U Srpskoj osam novozaraženih

Administrator