Banjalucki info

Banja Luka bira članove savjeta mjesnih zajednica

Banja Luka će 20. februara izabrati nove članove savjeta mjesnih zajednica na području grada.

Banjalučani će toga dana u periodu od 09.00 do 17.00 časova birati svoje predstavnike u mjesnim zajednicama, čiji je zadatak da kao predstavnici građana budu direktna spona sa gradskom administracijom, te da kroz inicijative ukazuju na probleme i rade na poboljšanju uslova života u svojim naseljima.

Prema informacijama Gradske izborne komisije zahtjevi za ovjeru kandidatskih listi moraju se predati najkasnije do 5. februara do 16 časova, dok će ovjerene kandidatske liste biti objavljene 10. februara.

Podsjećamo, Skupština grada Banja Luka obavijestila je sve političke stranke, udruženja građana i građane grada Banje Luke, da je Skupština, na sjednici održanoj dana 08. decembra 2021. godine, donijela Odluku o raspisivanju izbora za članove savjeta u 57 mjesnih zajednica grada Banje Luke. Odluka je stupila na snagu 17. decembra 2021. godine.

Izbore provode Gradska izborna komisija Banja Luka i birački odbori, a sve detalje o izborima za članove savjeta mjesnih zajednicma pogledajte u nastavku.

/Grad/ Foto: A. Čavić

Ostalo iz kategorije

ISKORISTITE NIKAD BOLJU PONUDU ZA UČENJE STRANIH JEZIKA!

Administrator

Stanivuković: 10 miliona KM ulaganja u Adu, Vrbanju i Debeljake

Administrator

Cvijanović: Episkop Lavrentije dao veliki doprinos očuvanju istinskih hrišćanskih vrijednosti

Administrator