Banjalucki info

Čestitka predsednika Srbije Aleksandra Vučića

U ime građana Republike Srbije i u svoje ime, od srca čestitam predsednici Republike Srpske Željki Cvijanović Dan Republike Srpske, uz najbolje želje za dobro zdravlje, sreću i svaki napredak.
Godina iza nas bila je bremenita brojnim izazovima. Кoliko god da su bili teški, oni su nas u isto vreme ojačali, okrenuli jedne ka drugima i pokazali da se na međusobnom razumevanju i solidarnosti temelji očuvanje najviših ljudskih i duhovnih vrednosti.
Više nego ikada pre, danas su nam potrebni vera, jedinstvo i snaga kako bismo prebrodili sve posledice pošasti koja je uzdrmala ceo svet, ali i još više energije, nade i samopouzdanja da bismo nastavili putem razvoja i izgradnje stabilne budućnosti. Upravo je očuvanje mira i stabilnosti u Republici Srpskoj, kao delu Bosne i Hercegovine, najveći podsticaj za nastavak naše čvrste i plodotvorne saradnje i veza u ekonomskom, kulturnom i svakom drugom pogledu.
Zato će Srbija ostati pouzdani oslonac Republike Srpske u svim dobrim nastojanjima usmerenim ka miru, opštoj dobrobiti i boljem životu svih.
Još jednom vam želim svako dobro. Živela Srpska! Živela Srbija!

Ostalo iz kategorije

Dodik zatražio sazivanje posebne sjednice NSRS; Kolegijum sutra

Redakcija

Vučić ugostio Biljanu Čekić: Zaslužila je više od Oskara

Redakcija

Dodik: Izetbegovićeva izjava – vjekovni kompleks konvertitstva

Redakcija